Het Achterhoekse duo Suzan en Freek staan op zaterdagmiddag 16 juli op het Hoofdpodium van de Zwarte Cross. Het festival maakte donderdag het blokkenschema bekend, ook Boh Foi Toch heeft dit jaar een plek op de main stage.

De artiesten waren al eerder bekend gemaakt, maar de organisatie heeft nu de tijden en dagen van de verschillende optredens bekend gemaakt. Vrijdag staan onder meer zanger Danny Vera en de band DI-RECT op het programma. Ook treden dan headliners als DeWolff en Snelle & De Lieve Jongens Band op. Zaterdagmiddag staan Suzan & Freek van 15.45 uur tot 16.45 uur op het Hoofdpodium, gevolgd door de Bökkers, De Jeugd van Tegenwoordig en Krezip. Kensington sluit de zaterdag af van 23.15 uur tot 00.30 uur.

Zondagochtend start het programma om 10.30 uur met Boh Foi Toch op het Hoofdpodium, de band stond voorgaande jaren in de Megatent. Ook Typhoon, De Dijk en Chef’Special betreden op zondag het Hoofdpodium. Andere namen die optreden op verschillende podia van de Zwarte Cross zijn onder meer Mental Theo, Antoon, Kenny B, Mart Hoogkamer, Snollebollekes, Paul Elstak en Party Animals.

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met streekomroep REGIO8