Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Café Doodgewoon: ‘Samen beslissen, je hoeft het niet alleen te doen’

4 april

Het is goed om soms even stil te staan bij de eindigheid van het leven. Want als er verwacht of onverwacht keuzes gemaakt moeten worden, is het fijn als uw zorgverlener(s) weten wat u wilt en waar uw (behandel)wensen en grenzen liggen. Kaderarts palliatieve zorg/huisarts Marijke den Braven en geestelijk begeleider Robert te Pas gaan het gesprek met ú aan.
Zij beantwoorden uw vragen, om u daarop voor te bereiden.

Café Doodgewoon is een ontmoetingsplek waar thema’s over palliatieve zorg en het levenseinde besproken worden. Het is een trefpunt voor belangstellenden uit de regio Zutphen. Dit Café Doodgewoon wordt mede mogelijk gemaakt met subsidie van Ropa Run. Het Café vindt plaats op donderdagmiddag 4 april in de grote zaal van Wijkcentrum Waterkracht, Ruys de Beerenbrouckstraat 106 in Zutphen. De inloop is vanaf 13.45 uur, het programma duurt van 14.00 tot 16.15 uur. De toegang is gratis.

U kunt zich aanmelden via mail netwerkpalliatief@gmail.com of telefoon 06- 59 84 34 67. Café Doodgewoon is een initiatief van het Netwerk Palliatieve Zorg Achterhoek en regio Zutphen.

Gegevens

Datum:
4 april