Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kindervakantieweek Zelhem

12 augustus - 16 augustus

€ 20,00

Kinderen uit Zelhem of omgeving die zitten op de basisschool (vanaf 6 jaar) kunnen zich opgeven voor de kindervakantieweek van Zelhem. Deze week wordt georganiseerd door de Stichting Jeugd- en Jongerensociëteit Zelhem. Onder de vrijwilligers wordt de kindervakantieweek al jaren “kvk” genoemd. Kvk komt eigenlijk van “kindervakantiekamp”, maar is door de jaren heen uitgegroeid tot de afkorting van kindervakantieweek. De Kvk wordt door louter vrijwilligers georganiseerd.

Ieder jaar weer wordt de gehele kindervakantieweek in een verhaal gegoten. Hierdoor wordt de hele week één groot avontuur. Volgens traditie wordt de week gestart met een lawaaioptocht, om vervolgens in het Pelikaanse bos te beginnen met het befaamde hutten bouwen. Verdere vaste onderdelen van de week zijn de nachttocht op de woensdagavond met vervolgens een overnachting, het zwemmen op de donderdagmorgen en de afsluiting van de week waarbij de ouders ook worden uitgenodigd.

De week speelt zich altijd af in de zomervakantie. Dit jaar vindt de kindervakantieweek plaats in week 33, dat is van maandag 12 augustus t/m vrijdag 16 augustus. Er is ook een introductiemiddag op zondag 11 augustus. Het inschrijven is gestart op 1 juni. Het inschrijfgeld is 20 euro per kind. Meer informatie is te vinden via www.jeugdsooszelhem.nl.

© Foto: Kindervakantieweek Zelhem

Gegevens

Begin:
12 augustus
Einde:
16 augustus
Kosten:
€ 20,00
Site:
www.jeugdsooszelhem.nl