Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mooiweer – De Band “Regen en Meer”

19 april @ 20:00 - 22:30

EUR 12,50

Op vrijdagavond 19 april zal in Theater Onder de Molen een optreden plaatsvinden van de Nederlandstalige band “Mooiweer”.

Mooiweer staat bekend om hun melancholische en beschouwende Nederlandstalige luisterliedjes, waarin thema’s als liefde, geluk en het benutten van kansen centraal staan. Met een mix van sfeervolle nummers, uptempo popsongs en verstilde miniatuurtjes neemt de band het publiek mee op een muzikale reis vol herkenbare teksten.

Het repertoire van Mooiweer wordt gekenmerkt door de teksten van Frank Schaafsma, die ruim twintig jaar lang samenwerkte met Janjaap de Vries. Ondanks zijn ongeneeslijke ziekte (hij overleed in 2021) bleef Frank betrokken bij het maken van muziek en het opnemen van het album “Regen”, waarvan de titel een metafoor is voor geluk en tegenslag. Het album is een dierbaar tijdsdocument geworden voor de bandleden en fans.

De band bestaat uit Rob Neeleman (elektrische/akoestische gitaar, slideguitar en zang), Jan Mellema (basgitaar, contrabas en zang), Janjaap de Vries (zang, gitaar, piano, mondharmonica en mandoline) en Wim Katerberg (drum, percussie en zang). Het concert zal om 20:00 uur beginnen. Reserveringen kunnen worden gemaakt via de website van Theater Onder de Molen.

© Foto: PR

Gegevens

Datum:
19 april
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
EUR 12,50
Site:
www.theateronderdemolen.nl

Locatie

Theater Onder de Molen
Lindeseweg 29
Vorden,
+ Google Maps