Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Buddy & Dianne bij Theater onder de Molen

3 mei

Vrijdagavond 3 mei is er in Theater Onder de Molen een regionale akoestische muziekavond met het Duo Buddy & Dianne uit Lochem en Borculo. Dit muzikale duo heeft recentelijk hun muzikale horizon verbreed door eigen nummers toe te voegen aan hun repertoire. De nummers zijn te beluisteren op verschillende streamingdiensten, zoals Spotify, en videoclips zijn te vinden op YouTube.

Samen met Caspar Falke van de Silvox Studio in Silvolde zijn meerdere nummers opgenomen, die stuk voor stuk persoonlijk en Nederlandstalig zijn en vaak zijn ontstaan aan de keukentafel. De inspiratie voor de liedjes komt voornamelijk uit hun eigen leven of dat van hun naasten. Zo is er ook een nummer opgenomen in het Maleis, als eerbetoon aan Buddy’s Javaanse familie.

Met deze nieuwe stap in hun muzikale carrière laten Buddy & Dianne zien dat zij niet alleen kunnen schitteren met covers, maar ook met hun eigen originelere werk. Het belooft een veelbelovende en inspirerende reis te worden voor dit getalenteerde duo. De voorstelling begint om 20:00 uur en de toegang bedraagt 12,50 euro (inclusief een gratis kopje koffie/thee met een stukje zelfgemaakte molenkoek.

© Foto: PR

Gegevens

Datum:
3 mei