Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Musikantenfest in Borculo

6 april

Op zaterdag 6 april 2024 organiseert de Borchländer Musikanten in samenwerking met de commissie blaaskapellen van de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie ( KNMO ) de eerste editie van Musikantenfest Borculo.

Het is géén wedstrijd, maar wél een gezellig festival waarbij elke kapel zijn eigen repertoire kan laten zien en horen. Tijdens het Musikantenfest heeft elke deelnemende kapel 35 minuten de tijd om zich te presenteren.

Een deskundige jury, samengesteld door de KNMO, geeft na afloop van het optreden een open mondelinge waardering, opbouwende feedback, waarbij gekeken wordt naar de totaalpresentatie en op een aantal details ingezoomd kan worden. Tevens bepaalt tijdens het Musikantenfest een publieksjury welke deelnemende kapel er op het eind van de dag met de publieksprijs naar huis gaat.

Het musikantenfest vindt plaats in Muziekcentrum Borculo aan de Haarloseweg 7 in Borculo en de aanvang is 11:00 uur. Kaarten zijn te koop bij Blokker in Borculo of online op www.musikantenfest.nl of aan de kassa.

Gegevens

Datum:
6 april