Laden Evenementen

« Alle Evenementen

’t Buurtschap viert 40 jarig bestaan met openluchtspel

27 juni @ 20:00 - 6 juli @ 22:30

€ 17,50

Inmiddels bestaat toneelgezelschap ’t Buurtschap al weer 40 jaar. In de loop der jaren hebben allerlei voorstellingen de revue gepasseerd, komedies, musicals, maar ook het serieuzere werk schroomt men niet. Dit jaar is het weer tijd voor een (luchtig) openluchtspel.

In “Waor ‘ehakt wödt valt späöne”, geschreven door Henk Tolkamp, zien bezoekers een klein Achterhoeks dorpje aan de Duitse grens, aan het begin van de jaren 60. De boeren werken op het land, de jongeren gaan naar school of werken mee op de boerderij. De sfeer is er gemoedelijk met af en toe een kat en muisspel met de douanes. Niets bijzonders, alles gaat z’n gangetje.

Deze rust verandert wanneer Dora wacht op een bericht. In korte tijd krijgt niet alleen Dora, maar ook de overige bewoners van dit grensdorpje te maken met veranderingen en die zullen er flink inhakken. Maar zoals het spreekwoord al zegt : Waor ‘ehakt wödt, valt späöne.

Het openluchtspel is te zien op 27, 28 juni, 5 en 6 juli in ’t Migchelts bos in Sinderen. Kaarten kosten € 17,50. De aanvang is 20:00 uur.

© Foto: ’t Buurtschap

Gegevens

Begin:
27 juni @ 20:00
Einde:
6 juli @ 22:30
Kosten:
€ 17,50
Site:
www.tbuurtschap.nl

Locatie

’t Migchelts bos
Sinderen, + Google Maps