Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tijdens de paasdagen twee tentoonstellingen van de Kunstcommissie van het Stadshuus

31 maart - 1 april

Tijdens de Paasdagen is de kunstcommissie van het Stadshuus actief met twee tentoonstellingen. In de Gudulakerk is de tentoonstelling Licht! voor het laatst te bezichtigen.De kerk is dan geopend voor de traditionele Kunstroute in Lochem en er exposeren dan ook andere amateur kunstenaars, Het startpunt van de Kunstroute van Kunst in Lochem is in het Stadshuus aan de Markt.  Hier zullen diverse kunstenaars exposeren op de benedenverdieping van het Stadshuus.

Op de 1ste etage is de kunstcommissie weer terug in haar vertrouwde ruimte. Hier is de tentoonstelling te zien die de kunstcommissie van het Stadshuus samen met  Kunst in Lochem organiseert. Het thema is Verwarring. Hiervoor konden alle leden van Kunst in Lochem een werk inleveren met hun eigen interpretatie van dit thema.

De mensen die niet in staat zijn met Pasen deze tentoonstelling te bekijken, hebben de hele maand april nog de kans om deze boeiende tentoonstelling te komen bekijken. Het verbouwde Stadshuus is op werkdagen geopend van 8 uur in de ochtend tot 22.00 uur in de avond, op zaterdag is het geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

© Foto:

Gegevens

Begin:
31 maart
Einde:
1 april