Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Toertochten Toerclub Zelhem

14 april

Heb je ooit al eens willen fietsen in het trainingsgebied van Nederlands kampioen veldrijden Joris Nieuwenhuis? Toerclub Zelhem biedt jou de kans op zondag 14 april. Of je nu kiest voor de MTB, gravelbike of racefiets, alles is mogelijk.

Volledig uitgepijlde MTB tochten van 35 en 50 km door de bosrijke omgeving van Zelhem, Veldhoek en Halle met de mooie stukjes van de vaste MTB route Zelhem, maar dan toch weer anders. Een volledig gepijlde gravelroute van 50 km rondom Zelhem en voor de echte die-hards een uitbreiding tot 90 km, maar dan via een GPX bestand. De graveltocht is door de NTFU uitgekozen tot één van de 10 mooiste van Nederland. En tot slot een wegtocht van 80 km door de in lentepracht onluikende Achterhoek. Ook deze tocht is beschikbaar via een GPX bestand.

Start en finish tussen 09.00 en 10.00 uur van het terrein van Korfbalvereniging SEV, Halseweg 31 in Zelhem. En dit keer geen tocht voor het goede doel met hoge inschrijfgelden, maar slechts 4 euro voor NTFU leden en euro voor niet NTFU leden, dit inclusief een goed verzorgde pauze en Achterhoekse gezelligheid na afloop. Ook het welbekende broodje bal ontbreekt niet. Inschrijving is mogelijk via Fietssport.nl of bij de start, graag bij daginschrijving pinnen. Kijk voor meer informatie op www.toerclubzelhem.nl

© Foto: Everhard Lieverdink (archief)

Gegevens

Datum:
14 april