© Foto: RTV Ideaal

De landbouw in relatie tot de politieke agenda staat centraal in de uitzending van Achterhoek Totaal Politiek van woensdag 25 oktober bij radio Ideaal.

Voor deze uitzending zijn Danique Pardijs, Michiel Woestenenk en GroenLinks fractievoorzitter Henk van Zeijts uitgenodigd. Boerendochter en student Danique komt uit Lochem en prijkt op de nieuwe boerinnenkalender. Michiel is de nieuwe voorzitter van Gelders Agrarisch Jongeren Kontakt.

Tijdens de uitzending wordt onder andere gesproken over hoe de jonge boeren zich voorbereiden op onze toekomst en wat de verhouding is in de relatie tot de politiek in Lochem. GroenLinks fractievoorzitter Henk van Zeijts zal deze uitzending ook aanwezig zijn. Henk zal gevraagd worden naar een politieke reactie en hoe hij de toekomst van de agrarische sector ziet. Daarnaast zal gevraagd worden hoe GroenLinks vindt dat de Gemeente Lochem inspeelt op de ontwikkelingen binnen de agrarische sector.

De uitzending is woensdag 25 oktober van 18:00 tot 19:00 uur op Radio Ideaal. De techniek wordt verzorgd door Benny Eenink en de presentatie door Thea Lusink.

© Foto: RTV Ideaal (archief)