Nu de R weer in de maand is, is het een fijne tijd om je huis weer gezellig te maken. Om je huis of een kamer in huis te restylen heb je soms maar iets heel kleins of simpels nodig. Een leuk nieuw kastje, tafelkleed, een likje verf of een nieuwe eye-catcher, zoals een schilderij of een vaas. Dat hoeft dus helemaal niet duur te zijn en al helemaal niet als je die nieuwe spulletjes tweedehands aanschaft. Bijvoorbeeld op de Alles-behalve-rommel-markt op zaterdag 18 september in de kerk van Hummelo. Hebt je juist wat interieurspullen over? Kom ze dan vrijdagavond 17 september inleveren, want dan krijg je ook nog eens de helft van de winst bij verkoop. Een mooie beloning voor het opruimen van je huis.

Ook dit jaar kunnen leuke kinderkleding en speelgoed verkocht én gekocht worden. Heb je nog mooie kinderkleertjes en speelgoed thuis liggen, breng ze in en verzamel zo een leuk zakcentje voor je kind(eren). Zaterdag 18 september tussen 10:00 tot 14:00 uur is de verkoop. Het ophalen van de niet verkochte artikelen kan op zaterdag 18 september tussen 14:00 en 14:30 uur. Spullen die niet worden opgehaald, brengt de organisatie naar de kringloop.

Uiteraard houdt het Dorpshuis zich aan de RIVM richtlijnen. Zo zal er een vaste looproute zijn, kan er met de pin of contactloos betaald worden en houden we ook rekening met het aantal bezoekers.