All-Inn Verspreidingen die onder andere de Berkelbode verspreidt, heeft een tekort aan bezorgers. De gemeente Lochem adverteert in gemeentenieuws en heeft natuurlijk ook belang bij een goede verspreiding en daarom is de gemeente hierover in gesprek met de uitgever.

De gemeente Lochem is op de hoogte van de bezorgklachten. Toch is het belangrijk deze te blijven melden via de website van Bezorgklacht. ”De verspreiddienst en de uitgever van de Berkelbode zouden enorm geholpen zijn als inwoners van Lochem zich willen inzetten voor de verspreiding van de weekkrant. Wie geen Berkelbode in de brievenbus krijgt, ziet ook het gemeentenieuws niet” aldus een woordvoerder van de gemeente. Mocht De Berkelbode niet op de deurmat verschijnen of in de brievenbus zitten dan kan deze worden afgehaald bij 14 afhaalpunten in de gemeente Lochem.

Een goed alternatief om het nieuws uit de regio te volgen is Radio Ideaal, Ideaal Plus, IdeaalTV en de website. Dagelijks worden de luisteraars en kijkers op de hoogte gebracht van het laatste nieuws uit de Achterhoek en daarbuiten. Mocht u zelf iets te melden hebben of kwijt willen aan de redactie van RTV Ideaal dan kan dit worden doorgegeven via het contactformulier.

© Foto: RTV Ideaal / Koos Zijp