Zaterdag 11 september organiseert Harmonie Prinses Juliana haar eerste openlucht concert waar publiek bij mag zijn sinds tijden. Door de uitbraak van Corona waren de maatregelen dermate streng dat het geven van een concert geen optie was. De harmonie zal onder leiding van Sander Waamelink het concert dit jaar buiten uitvoeren en wel op het terrein van museum Smedekinck aan de Pluimersdijk te Zelhem.

Het concert start om 15.00 uur, u bent al van harte welkom vanaf 14.30 uur op het terrein van museum Smedekinck. De entree is gratis, een vrije gift mag natuurlijk altijd! U kunt het terrein op tot 17.00 uur. In het voorjaar van 2021 heeft de harmonie gecollecteerd via het Prins Bernard Cultuurfonds om zo op deze manier een concert te organiseren zodat er weer iets leuks te doen is in het dorp. “Bronckhorst swingt met muziek en dans” en dat is niet voor niets, Folkloristische dansgroep Wi’j eren ’t Olde zal ook haar medewerking verlenen. Daarnaast zal ook de slagwerkgroep van Concordia uit Hengelo Gld. onder leiding van Gilbert Wientjes aanwezig zijn om er een muzikale en swingende middag van te maken.

U kunt toegang krijgen tot het concert middels een QR code via de Corona Check App, of via het gele boekje van de GGD. Eveneens dient u zich te kunnen legitimeren middels een geldig legitimatiebewijs. Bent u niet gevaccineerd maar wilt u wel graag naar het concert komen dan is het verplicht vanaf de leeftijd 12 jaar en ouder om aan te tonen middels een geldig testbewijs dat u geen Corona heeft. Dit testrapport mag niet ouder zijn dan 24 uur.

Radio Ideaal zal van 15:00 tot 18:00 uur de uitzending vanaf dit evenement verzorgen.