Vanaf 1 oktober 2020 zijn de deelnemers van dagbestedingsgroep Topgroen van Elver aan de slag gegaan bij het Bio Vakantieoord. Hét aangepaste vakantiepark in Nederland waar gezinnen met een gehandicapt kind samen vakantie kunnen vieren. De deelnemers van Topgroen helpen bij het tuin- en bosonderhoud, de verzorging van de dieren op de kinderboerderij en ze bouwen er binnenkort een tuinkas.

“Het is een super mooie locatie. Het Bio Vakantieoord is ontzettend gastvrij. In verband met corona konden we vorig jaar nog niet volledig starten. Er is toen ook geen officiële opening geweest. Daarom maken we er vandaag een feestje van. Dat doen we door samen met de deelnemers, verwanten en onze collega’s van het Bio Vakantieoord te barbecuen en is er muziek” aldus begeleidster Jeanet.

Jarenlang zaten de deelnemers van Topgroen op hun trouwe en vaste plek aan de Bakenbergseweg in Arnhem. Vanwege de nieuwbouwplannen moesten ze nu uitwijken naar een andere locatie. Zowel de begeleiders als deelnemers hebben het naar hun zin bij het Bio Vakantieoord.