De Lionsclub Bronckhorst heeft in overleg met zorginstellingen in de gemeente Bronckhorst 10 DVD/ USB sticks geschonken voor haar bewoners.

De DVD of usb stick bevat een mooi muzikaal concert van André Rieu. Deze schenking is tot stand gekomen door de landelijke Lionsclub die alle regionale Lionsclubs met deze actie benaderd heeft. De Lionsclub Bronckhorst zag hier een erg leuk initiatief in en heeft direct actie ondernomen om de schenking te realiseren. Dit gebaar viel in goede aarde bij de zorginstellingen. Vanwege de aangescherpte corona maatregelen heeft de Lionsclub de DVD/usb sticks uitgereikt aan de deur van de zorginstellingen. De activiteitenbegeleiders en ook bewoners waren erg enthousiast. De Lionsclub had het graag groter willen uitreiken aan de zorg instellingen en meer willen doen, maar vanwege de aangescherpte corona maatregelen was dit helaas niet mogelijk. Nu kunnen de activiteitenbegeleiders er een eigen middag van maken in eigen kring.

Op de foto zie je Marco Huntelaar van de Lions. Hij reikt een DVD aan een medewerker van Zorghotel de Gouden Leeuw te Zelhem. Hij is de Past President van de Lionsclub, hij is vorig jaar voorzitter geweest.