© Foto: REGIO8

Boh Foi Toch-frontman Hans Keuper vormt op de Zwarte Cross een gelegenheidsformatie met Hendrik Jan Bökkers (frontman Bökkers, red.) en Remko Keizer (Heinoos, red.). Het optreden van het trio werd aangekondigd in een lijst met nieuwe namen, waar ook rockband DI-RECT en hiphopartiest Jonna Fraser op prijken.

De festivalorganisator presenteerde donderdag een lijst met nieuwe artiesten die deze zomer optreden op de Zwarte Cross. De nieuwe dialectformatie ‘Bökkers, Keuper & Keizer’ springt eruit. In de Theatertent bundelen de frontmannen van Bökkers, Boh Foi Toch en de Heinoos hun krachten. Naast DI-RECT en Jonna Fraser, komen ook de band Living Colour, zanger Waylon en dj Sam Hofman naar Lichtenvoorde toe. Die laatste is de broer van televisiepresentator Tim Hofman en bekend van de succesvolle podcast BROERS. Ook de Drentse band TITT’N, bekend van het nummer ‘Ben Je Geil Of Wil Je ’n Koekje?’, geeft acte de présence op het grootste festival van Nederland.

Het is de zesde reeks artiesten die bekend worden gemaakt voor de komende editie van de Zwarte Cross. Eerder werden onder meer de komst van Acda en de Munnik, Armin van Buuren, IlseDeLange, Boh Foi Toch, Status Quo, Joost, The Darkness en Suzan & Freek bekendgemaakt. Het festival wordt gehouden van donderdag 18 tot en met zondag 21 juli.

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met streekomroep REGIO8