Zondagmorgen tussen 06:30 en 08:00 uur vond op de Kerkweg in Haaksbergen een diefstal met geweld plaats. Het betreft de route binnendoor van Rietmolen richting Haaksbergen.

Een 20 jarige Needenaar fietste over de Kerkweg in de richting van het viaduct over de N18 richting Rietmolen. Vlak voor een bocht naar rechts kwamen hem 4 jongemannen tegemoet fietsen die voor hem de weg blokkeerden. Hij werd door de groep uitgescholden en kreeg een klap van 1 van hen. Toen hij zich verdedigde kreeg hij van meer personen klappen. Daardoor verloor hij waarschijnlijk even het bewustzijn. Als hij weer bij zijn positieven komt zijn de jongelui verdwenen en mist het slachtoffer enkele goederen. Hij heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie. De politie is een onderzoek begonnen.

”Heb je iets gezien vanmorgen, bel dan met de politie. Heb je camera’s hangen, waarop mogelijk beelden te zien zijn van de daders? Laat het ons weten. Daders zijn waarschijnlijk via de bekende school fietsroute van Rietmolen richting Haaksbergen gefietst” aldus de politie woordvoerder.

Foto: Politie Haaksbergen