Freek en Suzan zijn via uitwisseling in het asiel terecht gekomen dus over hun achtergrond is niet veel bekend. Ze hebben het samen erg gezellig en ravotten samen wanneer het kan.

Freek is een Anatolische Herder van 1 jaar oud. Hij moet je even leren kennen en wanneer hij je kent is het een hele leuke, lieve hond. Freek is een grote hond die veel ruimte en beweging nodig heeft. Ook moet je sterk in je schoenen staan. Hij kan eventueel bij andere teven geplaatst worden, mits het wel dezelfde grootte is.

Suzan is een Anatolische Herder van 1 jaar oud. Suzan is een vlotte dame, die vreemde mensen heel leuk vindt. Dit zal ze dan zowel mondeling als in lichaamstaal duidelijk laten weten. Suzan is een grote hond die veel ruimte en beweging nodig heeft. Ook moet je sterk in je schoenen staan. Ze kan eventueel bij andere reuen geplaatst worden, als het maar wel een beetje de zelfde grootte is.

Freek en Suzan mogen samen geplaatst worden, maar dat is geen pré. Meer informatie over deze honden en andere dieren is te vinden op: www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenasiel-de-kuipershoek