Huseyin Dogan en Giovanni Büttner zullen per direct op amateurbasis uitkomen voor De Graafschap. Beide aanvallers hebben ruime ervaring als profvoetballer en zijn met hun specifieke kwaliteiten een aanwinst voor de huidige selectie.

“Zowel Huseyin als Giovanni zijn spelers die ik natuurlijk ken uit het verleden”, legt technisch directeur Peter Bijvelds uit. “Het is goed om te beseffen dat zij een zeer grote investering in zichzelf doen, door bij De Graafschap op amateurbasis ons te komen versterken. Daarbij geldt natuurlijk ook dat een club als De Graafschap een grote aantrekkingskracht heeft”.

Beiden speler zijn topfit en kunnen direct met hun kwaliteiten onze selectie versterken. In de gesprekken met de technische staf en op het trainingsveld hebben beide spelers een enorme gedrevenheid getoond en uitgesproken.

Huseyin Dogan was onder meer topscoorder van TOP Oss in het seizoen 2018/2019 met liefst 21 doelpunten en heeft bewezen gemakkelijk een doelpunt te maken. Giovanni Büttner is een speler met veel snelheid, die goed uit de voeten kan als aanvaller op een van de flanken. Büttner maakte tegen VVV-Venlo zijn officiële debuut voor De Graafschap.

© Foto: De Graafschap Media