De vaccinatietoer van de GGD Noord- en Oost-Gelderland (NOG) doet ook Oude IJsselstreek aan. Op die verschillende locaties is op drie verschillende dagen de mogelijkheid voor mensen om hun eerste coronavaccin zonder afspraak te halen.

“Nu er steeds minder mensen naar de grote vaccinatielocaties komen en deze worden gesloten, gaat de GGD NOG alle gemeenten langs met tijdelijke zogenaamde pop-up locaties”, aldus Oude IJsselstreek. “De GGD geeft hier informatie over het vaccineren tegen het coronavirus en inwoners kunnen zich meteen laten vaccineren.” Op de priklocaties wordt gevaccineerd met het Pfizer-vaccin. Eerder werden bij een soortgelijke priklocatie in Doetinchem al 44 mensen gevaccineerd.

Op donderdag 23 en vrijdag 24 september is het mogelijk om gevaccineerd te worden op parkeerplaats De Paasberg in Silvolde en Terborg. Op 24 september is dit ook mogelijk bij het Borchuus in Varsseveld. Op zaterdag twee oktober verreist op het DRU Industriepark een priklocatie. Bezoekers moeten bij een bezoek een mondkapje en hun legitimatiebewijs meenemen.

Foto: REGIO8