Op 22 januari 1922 werd K.V. Olympia’22 opgericht. Om dit te vieren heeft de korfbalvereniging op zaterdag 22 januari 2022 een receptie/reünie en aansluitend een feestavond gepland. Dit is voor de korfbalvereniging en haar (oud-)leden een mooi moment om terug te kijken naar de prachtige historie en de vele hoogtepunten.

Inmiddels is een jubileumcommissie al ver gevorderd in haar plannen voor een onvergetelijke dag voor jong en oud. Hierbij rekent de commissie niet alleen op de huidige maar zeker ook op de vele oud-leden.
Namens de jubileumcommissie; Marieke van den Cruijsem en Herwin te Brinkhof: “Veel oud-leden zijn nog in beeld en via social media al opgewarmd. We hebben vanuit het hele land aanmeldingen ontvangen, onder andere via de aanmeldknop op www.kvolympia22.nl. De animo is erg groot, dat geeft aan dat onze vereniging voor sommigen uit het oog is, maar zéker niet uit het hart.”

De jubileumcommissie is van plan 2022 in het teken van dit eeuwfeest te zetten. Bezoek aan de zaalkorfbalfinale in AHOY, een familiedag, een korfbalclinic van topspelers, een demonstratiewedstrijd en een passende afsluiting in januari 2023. Met de komst van het Staring College naar sportpark de Wildbaan en de daarvoor vereiste verschuivingen kunnen we dit feest niet op ons eigen terrein organiseren maar wijken we uit naar het muziekcentrum aan de Haarloseweg.

”Vanzelfsprekend hopen we dat de mijlpaal op deze dag gevierd kan worden. Indien in verband met corona-maatregelen de feestdag verschoven zal moeten worden, stellen we de korte termijndoelen bij. Maar 22 januari 2022 zal hoe dan ook feestelijk zijn” aldus de organisatie van de korfbalvereniging.

Foto: K.V. Olympia’22