Zondag 26 december, tweede kerstdag, wordt er door Stichting Welzijn Lochem diverse leuke activiteiten georganiseerd. Ieder jaar zorgt team Opbouwwerk van de stichting uit Lochem voor een leuk aanbod om tweede kerstdag feestelijk te maken.

Zo is er van 11 tot 12 uur een online koffiemoment. Zal er van 13 tot 15 uur ‘soep op de stoep’ worden rondgebracht. Van 14 tot 15 uur zal er een ‘Online Radio Bingo’ zijn. Deze uitzending wordt via Radio Ideaal uitgezonden. Van 15 tot 16:30 uur is er een ‘Pim Pam kerst Quiz’. De activiteiten zijn dit jaar ook weer divers en voor iedereen die hieraan mee wil doen; jong en oud, klein en groot.

”Ook dit jaar proberen wij als Stichting Welzijn Lochem weer voor een ieder op tweede kerstdag wat leuks te organiseren” laat Astrid Lievestro weten. Hoewel het dit jaar met de aanmeldingen nog wat stroef gaat heeft ze er vertrouwen in dat vele inwoners van Lochem en ook Bronckhorst een leuke tweede kerstdag zullen hebben. ”Zondagmiddag zal de radio bingo zijn waar ik veel zin in heb. Meld je nog even aan en doe mee!”.

Aanmelden voor de verschillende activiteiten kan via hier.