Dinsdag 21 december reden verschillende soorten trekkers en andere verlichte voertuigen door Lochem en omstreken. Net als vorig jaar was ook dit jaar de actie een groot succes.

Net als vorig jaar wilde initiatief nemer ‘Voll Gass’ weer met de verlichte trekkers een glimlach op de gezichten van toeschouwers toveren, en dat is gelukt. Langs de weg waren veel toeschouwers ook bij kinderen waren de verlichte voertuigen erg populair. Met een hoop getoeter reden ze door de straten zodat iedereen de verlichte voertuigen kon horen langskomen. Voll Gass had een route gemaakt langs onder andere verpleeg, en verzorgingshuizen. De verlichte trekkers vertrokken dinsdag vanuit Exel. Daarna reden ze onder andere door Lochem, Ampsen, Laren, Bathmen om uiteindelijk te eindigen in Holten.

De verlichte trekker kerstroute wordt morgen, 22 december, nog een keer gedaan. Deze route heeft als startpunt ‘De Kaleberg’ in Barchem. Vanuit hier zullen de trekkers rijden langs Ruurlo, Borculo en Neede naar eindpunt Diepenheim.

Foto: Radio Ideaal