© Foto: Albert Schreuder

Zaterdagavond was de Teampresentatie van Performance Racing Achterhoek met een geweldige opkomst aan publieke belangstelling. Martin van Elllinckhuijzen die het spreekstalmeesterschap uitstekend beheerst maakte er wederom een prachtige avond van.

De Ierse Rijder Adam MCLean was helaas niet aanwezig in verband met wedstrijdverplichtingen in Ierland en dit spektakelstuk zal helaas ook niet in Hengelo te bewonderen zijn omdat hij uitkomt in de de North-West 200 die tegelijk valt met Hengelo. Later zal hij aansluiten bij het Performance Racing Achterhoek Team. Tijdens de presentatie waren Wesley Ankersmid, Ilja Caljouw en Jorn Hamberg van de partij en vertelden stuk voor stuk wat de doelstellingen en ambities zijn voor 2024. Een geweldig mooi machinepark werd gepresenteerd en gewaardeerd door het belangstellende publiek.

Tonnie Wassink die na 24 jaar het stokje definitief overgedragen heeft aan zijn zoon Arno kan trots op zijn telg zijn die uitstekend uit zijn woorden kwam en uitlegde wat de plannen in 2024 zijn van Performance Racing Achterhoek.

Meer foto’s in ons fotoboek