© Foto: Rob Schmitz

Er komt een extra feestdag tijdens de Vordense Zomerfeesten. De vorige twee edities in de nieuwe stijl waren van vrijdag tot en met zondag. Dit jaar zullen de Vordense Zomerfeesten al op donderdagmiddag beginnen.

Op de donderdag zal er worden begonnen met diverse optredens van Vordense muzikanten als Wieteke Schotsman en Stef Woestenenk. Dit jaar zullen de Vordense Zomerfeesten een week opschuiven, dit om te voorkomen dat het feestweekend tegelijk valt met de Zwarte Cross. ”Dit jaar dus twee weekenden achter elkaar een spetterend Achterhoeks muziekfestijn” aldus de organisatie van de Vordense Zomerfeesten.

Het programma is al bijna rond. Zo zullen er tussen donderdag 25 juli tot en met zondag 28 juli vele bekende artiesten naar Vorden komen. CCR-tributeband RambleTambleop, Baby Blue, Brian Vliem, The NightFlight, DJ Mike van Doorn, DJ Titom en Hilbilly Moonshiners zijn een greep uit de artiesten die zijn geboekt. De Vordense Zomerfeesten wordt voor de derde keer in nieuwe stijl gehouden nabij kasteel Vorden. Voor de kinderen wordt er ook weer een kinderpark ingericht met vele atracties. Het programma voor de donderdag en zondag, de kermis en de braderie zijn gratis.