Maandagavond was de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Lochem. Het gemeentehuis was gezellig druk. Inwoners, raadsleden en ondernemers waren naar het gemeentehuis gekomen en ook waren er politieagenten en brandweerlieden aanwezig.

Op de dag van de nieuwjaarsreceptie is burgemeester Sebastiaan van ’t Erve precies 10 jaar burgemeester. Daarbij is hij ook de 50e burgemeester van het land die 10 jaar aaneengesloten in dezelfde gemeente burgemeester is. Hij kreeg namens de gemeente en gemeenschap bloemen aangeboden. In zijn toespraak sprak de burgemeester over wat er de afgelopen jaren zoal is gebeurd. “Als ik achterom kijk denk ik dat wij gedaan hebben wat nodig is” aldus burgemeester Sebastiaan van ’t Erve.

Er werd ook een blik op de toekomst gericht. Er werd vooral gesproken over de jeugd. “De jeugd heeft de toekomst. Gezondheid en sportiviteit is belangrijk voor iedereen” wisten Marjolijn en Tom te vertellen van stichting Welzijn Lochem. Dion werd ook op het podium geroepen. Hij heeft in 2022 meegedaan aan het WK ballon hooghouden. Er werden ballonnen de zaal in gegooid zodat iedereen sportief kon meedoen.

© Foto: Nicole Arendsen

Meer foto’s in ons fotoboek