Het is momenteel erg druk op de parkeerplaats van het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem. Mede door het winterseweer en werkzaamheden op het parkeerterrein bij het Slingeland Ziekenhuis zijn er minder parkeerplaatsen beschikbaar voor patiënten en bezoekers. Het Slingeland laat weten dat deze situatie nog tot eind maart duurt.

Het Slingeland Ziekenhuis adviseert patiënten om met het openbaar vervoer naar het ziekenhuis te komen. Speciaal voor patiënten van de poliklinieken van het Slingeland Ziekenhuis biedt vervoersbedrijf Arriva een goedkoop buskaartje aan. Voor 2,40 euro per persoon kan er een online buskaartje worden gekocht. Dit kan voor de heen en terugreis.

Het Slingeland Ziekenhuis raadt Patiënten die wel met de auto naar het ziekenhuis komen aan eerder te komen om voor het parkeren ruim de tijd te kunnen nemen. Een patiënt bij het ziekenhuis afzetten en weer ophalen kan ook. Als de chauffeur binnen twintig minuten het terrein weer verlaat hoeft deze niet te betalen. Binnen twintig minuten gaan de slagbomen bij de uitgang met de inrijkaart weer open. Het is als chauffeur dan niet nodig langs de betaalautomaat te gaan.

© Foto: Slingeland Ziekenhuis