De organisatie van Openluchttheater Lichtenvoorde heeft geroemd cabaretier Guido Weijers weten te strikken! Op vrijdagavond 3 september staat hij met een stand-up comedyshow op het podium van het Lichtenvoordse buitentheater.

Tijdens deze voorstelling gaat Guido Weijers terug naar de basis. Eén man, één microfoon en pure, rauwe stand-up. Deze keer niet in het klassieke theater, maar in Openluchttheater Lichtenvoorde! De fremdkörper van de theaterwereld gaat niets uit de weg. Wat nou maaiveld? Wat nou hakblok? Iemand moet z’n nek uitsteken. Dan maar met humor.

Het programma van deze avond bestaat uit twee delen: voor de pauze een support act die op een later moment bekend wordt gemaakt en na de pauze de stand-up comedy voorstelling van Guido Weijers. Tickets voor deze show kosten 26 euro per stuk (inclusief servicekosten) en zijn vanaf woensdag 18 augustus om 10.00 uur te koop op de website van Openluchttheater Lichtenvoorde.

Nog tot eind oktober zijn er diverse concerten en theatervoorstellingen te zien in Openluchttheater Lichtenvoorde. Kijk voor meer informatie, het actuele programma en tickets op www.openluchttheaterlichtenvoorde.nl