Dinsdag was de viering van het hoogste punt van Centrum Tandzorg in Wehl. Ton van Groeningen, bestuurder Centrum Tandzorg en Hans Oldewarris manager Behandelcentrum Elver, openden de middag met een welkomstwoord. Ze benadrukten het belang van het nieuwe centrum met de nieuwste faciliteiten voor de mondzorg voor clienten van Elver en daar buiten. Met de realisatie van het nieuwe centrum wordt de jaren lange goede samenwerking tussen Elver en het CT bevestigd.

Het nieuwe pand heeft alle voor het CT benodigde faciliteiten. Zoals vijf behandelkamers, uitgebreide narcose mogelijkheden en tilliften aan het plafond en voldoende ruimtes voor persoonlijke gesprekken. Ook de wachtruimte en behandelruimtes zijn goed gescheiden, zodat er zo min mogelijk beïnvloedingen over en weer is. Verder straalt het pand en de inrichting straks vooral rust, warmte en veiligheid uit.

De nieuwe locatie komt direct naast het behandelcentrum van Elver. Daardoor wordt de samenwerking tussen het CT met de Artsen Verstandelijk Gehandicapten en de gedragsdeskundigen gemakkelijker en versterkt.

© Foto: Centrum Tandzorg