Tijdens een speciale gezellige repetitieavond van het Zelhems Mannenkoor zijn afgelopen donderdag in De Brink in Zelhem 7 leden gehuldigd. Hiervoor waren ook de partners van de jubilarissen uitgenodigd.

Willem Harmsen is maar liefst 40 jaar lid. Voor Wim Aalders, Johan Hamer, Aard Bremer, Bennie Wassink , Gert Hiddink en Jan Waalderbo was er een huldiging voor 25 jaar lid van het koor. Voor alle jubilarissen was er namens het koor een korte persoonlijke toespraak voor hun inzet in de afgelopen jaren. Namens de KCZB was de heer Gosseling aanwezig en overhandigde de 25 Jarige jubilarissen Het Sculptuur “Dank voor uw inzet”, aangeboden door de KCZB, met een oorkonde. Willem Harmsen kreeg voor zijn 40 jarig jubileum een zilveren reversspeld, met een oorkonde. Ook kregen alle jubilarissen een luxe pennen set met inscriptie en een boeket bloemen aangeboden.

”Als Mannenkoor willen wij jullie bedanken voor alle jaren van medewerking en inzet binnen het koor. En ook gaat onze dank uit naar jullie partners. Het is fijn dat zij jullie de mogelijkheid hebben gegeven om op donderdagavond te gaan zingen in het koor” aldus Bertus Menkveld van het Zelhems Mannenkoor.