© Foto: RTV Ideaal / Nicole Arendsen

De Keidagen in het centrum van Lochem zijn weer begonnen. Tijdens deze 36e editie is het weer 5 dagen feest. Woensdag werd de kermis geopend en was het gezellig druk in de binnenstad tijdens ‘De nacht van Lochem.’ Dit evenement is nog te beleven tot en met zondag 12 mei.

Elke dag kan je genieten van de kermis en leuke optredens in de tent. De kermis is woensdag gestart om 10.00 uur. Voor jong en oud is er veel te beleven. maak een ritje in de Turbo Polyp, Autoscooter en kinderen kunnen weer rondjes draaien in de draaimolen. Bij de suikerspinkraam, gebakkraam, snoepkraam en snackkraam kan je de inwendige mens gelukkig maken. Bij onder andere de kamelenrace, ballengooi-tent of de gokautomaten kan je een poging wagen om leuke prijzen te winnen. Tijdens de nacht van Lochem was het weer feest in het hele centrum. in de feesttent was er woensdagavond een optreden van DARRIS, Guilty Pleasure Girls en Daredevils. Ook verschillende horecazaken waren tijdens de nacht van Lochem geopend net zoals de kermis.

Donderdagmiddag kan je genieten van het straattheater, in het hele centrum zijn er verschillende optredens voor alle leeftijden. Onder andere Street art, een clown, en acrobatiek zijn te bekijken. Ook geven een aantal spelers van het openluchtspel het publiek een voorproefje van het stuk wat in juni te bekijken is in het openluchttheater van Lochem. Vrijdagmiddag wordt er een magische KeiKidsmiddag georganiseerd en op zaterdag kan je rondlopen over de braderie. De Keidagen worden zondag 12 mei feestelijk afgesloten in de feesttent met een optreden van onder andere Jawoll.