Al meer dan 15 jaar lang organiseert een enthousiaste vrijwilligersgroep de KiVaDa. KiVaDa staat voor Kinder Vakantie Dagen. De KiVaDa vind elk jaar plaats in de laatste week van de zomervakantie. Voor dit jaar is de organisatie nog dringend op zoek naar vrijwilligers.

Voor alle kinderen uit de wijken De Huet, Dichteren, De Hoop en Wijnbergen organiseert de stichting diverse dagen vol met activiteiten. ”Tijdens de KiVaDa nemen wij de kinderen mee in een spannend verhaal waar wij de dag mee beginnen en eindigen. Op maandag zullen de kinderen hun tijd besteden aan het bouwen van een hut. De hamers komen tevoorschijn en overal hoor je timmerende kinderen om je heen” aldus Romee van Haren.

Op vrijdagavond wordt er voor alle vrijwilligers als bedankje een feest georganiseerd. ”Hier kunnen we napraten over een gezellige en een zeer geslaagde week. Aan het eind van de avond is het dan toch voor iedereen voorbij en sluiten we af met het oog op volgend jaar dat we alle vrijwilligers weer terug zien. Want zonder alle hulp van vele vrijwilligers is de KiVaDa niet mogelijk” aldus Romee.

Lijkt het je leuk om ook mee te helpen als vrijwilliger bij de KiVaDa? Neem dan contact op met de organisatie via Facebook of via de mail.

© Foto: KiVaDa de Huet