De Oude Borculoseweg in Warnsveld veranderde in het weekend van 29 en 30 juli in een kleine kunstroute. Vier buurvrouwen verbinden natuur met kunst, tuinen en een biologische versnapering. De vier kunstzinnige buurvrouwen bundelden de krachten langs deze weg aan de rand van Het Beekdal / Onderlaatse Laak om hier een aantrekkelijke, kunstzinnige route te maken.

Op nummer 16 exposeert Bertje van Delden haar schilderijen, klei-objecten en poëzie in haar eigen atelier Het Groene Paard. Ook was er op dit adres een gastkunstenaar te zien, namelij Hillie van Blaak. Bij Rezonans op nummer 12 is er koffie, thee, taart en lunch. Dit is een ‘bezinningscentrum’ met uitzicht over Het Beekdal en omliggende bossen. Bij atelier de Keulse Pot op nummer 8 werd de keramiek van Wytske Boersbroek tentoongesteld.

Bezoekers kunnen de kunstenares in actie zien. Op het erf van de familie Luijendijk op nummer 3 tenslotte was er van alles te zien: natuurfotografie van de in 2016 overleden Jaap Luijendijk en van Ido Hummelink en fotografie en schilderwerk van Anke Luijendijk. Dat alles in de fraaie siertuinen die de familie sinds de jaren 70 aanlegde.

© Foto: Eddy Boerman

Meer foto’s in ons fotoboek