Zangeres Laura van Kaam is geen slachtoffer geworden van seksueel overschrijdend gedrag tijdens haar deelname aan The Voice Kids. De artiest uit Dinxperlo zat in het team van Marco Borsato, maar laat weten met een goed gevoel terug te kijken op haar tijd bij het programma. Dit schrijft REGIO8.

“Ik werd meerdere keren genoemd als betrokkene in de geruchten rondom Marco Borsato”, schrijft de 23-jarige Van Kaam in een statement op haar social media. “En na de aflevering van BOOS ben ik overspoeld met bezorgde berichtjes of ook ik te maken heb gehad met seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice.” Volgens Van Kaam is daar echter geen sprake van: “Ik kijk met heel veel plezier terug op deze tijd.”

Van Kaam won als veertienjarige in 2013 het tweede seizoen van The Voice Kids. Zij was destijds onderdeel van het team van Borsato. De zanger wordt beticht van grensoverschrijdend gedrag richting minderjarige deelnemers van dit programma, maar de Dinxperlose herkent zich niet in de verhalen: “Ik heb zelf nooit te maken gehad met nare ervaringen.”

Foto: REGIO8 (archief)