In Gelderland en de regio Doetinchem is een breed aanbod aan informatie en ondersteuning beschikbaar over autisme. Rondom Autisme, MEE Oost en de Nederlandse Vereniging Autisme (NVA) Gelderland organiseren samen een informatiemarkt over ondersteuning bij autisme. Hierbij gaan ze in gesprek met ervaringsdeskundigen over leven met een autismespectrumstoornis (ASS).

Autisme wordt van alle kanten bekeken en de informatiemarkt is gericht op ontmoeting en uitwisselen van ervaringen voor, door, met en over mensen met autisme. De informatiemarkt vindt plaats op zaterdag 29 oktober bij de Stadskamer Doetinchem, Raadhuisstraat 34 te Doetinchem. Van 10 tot 12 uur zal er een lezing worden gegeven door Suzanne Agterberg. Suzanne is ervaringsdeskundige, autismespecialist en schrijfster van verschillende boeken over autisme. Van 12 tot 2 uur is er de infomarkt en zijn er themabijeenkomsten. Op de informatiemarkt vind je diverse personen, instellingen en stichtingen die zich inzetten voor mensen met (een vermoeden van) autisme.

Het wordt een dag om elkaar te ontmoeten, informatie te delen en kennis te maken. Iedereen is van harte welkom. De toeging voor deze dag is gratis. Mail naar infomarktautisme@gmail.com voor aanmelding en/of meer informatie.

© Foto: Info markt autisme