Blijf de gehele dag op de hoogte van de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Bronckhorst en Lochem. Via deze blog posten wij foto’s, verslag en meer! Heeft u zelf iets te melden? Laat het ons weten via info@radioideaal.nl

20.00 uur – Opkomst gemeente Lochem
De tussentijdse opkomst is 56% in de gemeente Lochem. Ga stemmen voor de gemeenteraad nu het nog kan, want iedere stem telt! Neem je stempas en identiteitsbewijs mee, je kan nog tot 21:00 uur stemmen.

19.00 – Uitslag avond gemeente Lochem
Vanavond van 22.00 – 01.00 uur organiseert de gemeente Lochem in de hal van het gemeentehuis een uitslagenavond. iedereen is uitgenodigd. Burgemeester Sebastiaan van ’t Erve zal de uitslagen van de Lochemse stembureaus presenteren. De avond eindigt om 01.00 uur, ook als op dat moment nog niet alle uitslagen binnen zijn. Radio Ideaal is erbij en zendt live uit via radio en televisie. Tot 21:00 uur heeft u nog de mogelijkheid tot stemmen. Foto: Gemeente Lochem

16:00 uur – live radio uitzending met Bjorn, Wilma, Bertine, Frank en Jikkie
Van 16:00 tot 18:00 uur hoor je Bjorn Kummeling samen met verslaggevers Wilma, Bertine, Frank en Jikkie die zorgen voor reacties en verslagen uit Bronckhorst en Lochem. De aandacht gaat uit naar stemmers in Steenderen, Halle, Velswijk, Keijenborg, Epse, Gorssel, Eefde en Vorden.

15:17 – Opkomst gemeente Lochem
De opkomst is op dit moment 28,54% in de Gemeente Lochem. Dat is inclusief de stem van burgemeester Sebastiaan van ’t Erve, die vanmorgen als een van de eersten ging stemmen. Ga ook stemmen, want elke stem telt! Foto: Gemeente Lochem.

14:00 uur – live radio uitzending met Lammert, Wilma, Bertine, Frank en Jikkie
Van 14:00 tot 16:00 uur hoor je Lammert Blikman samen met verslaggevers Wilma, Bertine, Frank en Jikkie die zorgen voor reacties en verslagen uit Bronckhorst en Lochem. De aandacht gaat uit naar stemmers in Hoog-Keppel, Zelhem, Hengelo, Toldijk, Vorden, Barchem en Harfsen.

13:55 uur – Opkomst gemeente Lochem
De opkomst voor de gemeenteraadsverkiezing in gemeente Lochem is op dit moment 15,68 procent. Breng ook je stem uit bij een stembureau in de buurt.

13:30 uur – Café FF naar Steef
Onze verslaggevers in gemeente Bronckhorst zijn gespot bij café FF naar Steef in Hummelo. ze rijden nu verder naar Dorpshuis ’t Lokaal in Olburgen

12.35 uur – Onze verslaggevers zijn onderweg
De verslaggevers zijn begonnen bij ZZC’20 in Zelhem en de RK Kerk in Lochem. Nu zijn ze onderweg naar FF naar Steef in Hummelo en restaurant Lu-Lin in Laren. Op de website www.waarismijnstemlokaal.nl kan je makkelijk alle locaties vinden waar je kan stemmen.

12:00 uur – live radio uitzending met Jeffrey, Frank, Wilma, Bjorn en Jikkie
Van 12:00 tot 14:00 uur hoor je Jeffrey van Londen samen met verslaggevers Frank, Wilma, Bjorn en Jikkie die zorgen voor reacties en verslagen uit Bronckhorst en Lochem. De aandacht gaat uit naar stemmers in Zelhem, Hummelo, Olburgen, Drempt, Lochem, Exel, Laren en Almen.

10:45 uur – Stemmen in Schouwburg Lochem
Je stem in de gemeente Lochem uitbrengen kan ook bij de Schouwburg in Lochem. Onze collega Nicole Arendsen heeft dat vanmorgen ook gedaan.

8:04 uur – Bengt Stegeman brengt stem uit
Bengt Stegeman,raadslid van CDA Bronckhorst, heeft op de vroege morgen ook zijn stem uitgebracht. Bengt moedigt een ieder aan om ook een stem uit te brengen. ”Maak gebruik van je stemrecht en breng je stem uit” aldus Stegeman. Hij staat zelf ook op de lijst. Je vindt hem op lijst 1, nummer 5.

7:30 uur – stembussen geopend
De stembussen zijn woensdagochtend vroeg open gegaan. Stemmen kan bij 27 stembureaus in de gemeente Bronckhorst en bij 22 stembureaus in de gemeente Lochem. Hieronder vindt je een overzicht met stemlokalen in Bronckhorst!