De politie zoekt een man die uit het niets zijn geslachtsdeel heeft laten zien aan in ieder geval twee vrouwen in Zelhem. Er zijn twee meldingen binnengekomen over een dergelijk incident.

De man liet op donderdag 3 en vrijdag 4 februari zijn geslachtdeel zien aan twee verschillende vrouwen. “Dit deed de betreffende man door met zijn busje bij de betreffende vrouw te stoppen en vervolgens aan zijn geslachtsdeel te gaan zitten”, aldus de Politie Bronckhorst in een bericht op Facebook. Beide voorvallen hebben plaatsgevonden in Zelhem. De politie laat weten dat het beide keren ging om een man in een donker busje met daarachter een aanhanger met verkeersboden: “Zover bekend had het busje geen bedrijfsnaam of iets dergelijks, maar dit kunnen we niet volledig uitsluiten.”

De politie gaat ervan uit dat beide meldingen om dezelfde persoon gaan aangezien het signalement van de man en het busje overeenkomen. Het zou gaan om een blanke man tussen de dertig en veertig jaar oud. De politie roept getuigen en mensen met meer informatie op om zich te melden: “Gezien er niet heel veel donkere busjes met aanhangers met verkeersborden zijn hopen wij dat iemand die weet welk busje en/of persoon dit (mogelijk) betreft.”

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met streekomroep REGIO8