De meiden van het Achterhoekse talententeam MVVA 014 hebben hun eerste toernooi gespeeld en gewonnen. In het Overijsselse Goor voetbalden ze tegen de regioselecties van Reggestreek, Stedendriehoek/Salland en het Twents Regioteam. Hiermee zijn de voetbalsters dus officieus het beste meidenteam van het oosten.

MVVA is in januari 2020 gestart. Het coronavirus zorgde er helaas voor dat er weinig wedstrijden gespeeld konden worden. Echte meetmomenten waren er dus niet. Nu, anderhalf jaar later, laten de meiden een enorme groei zien en de winst van het toernooi was dan ook een mooie beloning. Tijdens de prijsuitreiking, die werd gedaan door scheidsrechter Eric Braamhaar, werd er een mooie beker overhandigd.

MVVA O14 traint momenteel een keer per week samen op De Bezelhorst in Doetinchem, de rest van de week trainen de meiden mee met hun eigen team bij een regionale club. Bijna alle meiden, die uit de gehele Achterhoek komen, voetballen in hun eigen team tussen de jongens. Na de zomer zullen de speelsters twee keer in de week training krijgen op De Bezelhorst en blijven ze daarnaast ook nog trainen bij hun eigen club. Hiermee wordt de volgende stap gezet naar verdere professionalisering van het team dat in de wandelgangen al het meidenteam van De Graafschap wordt genoemd.