Anouk Kempers heeft zich met Equitalle geplaatst voor de Nederlandse kampioenschappen in de klasse Z. Tijdens de Gelderse kampioenschappen wisten ze dankzij goede omlopen een derde prijs te behalen. Dit was voldoende voor afvaardiging naar het NK, zo schrijft RTV Slingeland.

De afgelopen weekenden werden er door de leden van Hippische Vereniging Winterswijk weer veel prijzen mee naar huis genomen. Anouk Siebelink behaalde met Gillmore TMH een tweede prijs tijdens de dressuurwedstrijd in Laag-Soeren in de klasse Z1. Sofie ten Pas startte in Vragender voor de eerste keer in de klasse L2 met Mistery Lana. Dit resulteerde meteen in twee eerste prijzen. Jade ten Pas maakte haar debuut in de L1 met Woldbergs Bartòk en ook zij behaalde meteen een eerste prijs. Sterre Hoitink startte met Montenegro voor de eerste keer op wedstrijd en behaalde beide proeven een vierde plaats.

Carmen Vervelde was met Emilion succesvol op de thuiswedstrijd in Winterswijk. In de klasse M1 wist ze beide proeven te winnen. Anouk Kempers deed hetzelfde in de klasse L2 met Get the Picture. Ook zij mocht twee eerste prijzen mee naar huis nemen. Chelsea Hogeslag ging met Gillmore TMH naar de springwedstrijd in Vragender en behaalde een achtste prijs in de klasse B. Op dezelfde wedstrijd was er voor Anouk Kempers een vierde prijs in de klasse B met Roxette van ’t Eigenlo.

Foto: Anouk Kempers