© Foto: RTV Ideaal / Eddy Boerman

Afgelopen weekend was er weer veel gezelligheid in de Oosterwijk nabij Zelhem. Daar werd de Oosterwijkse Pinksterfeesten editie 2024 gehouden. Een prachtig evenement dat dit jaar al voor de 19e keer plaatsvond. De vrijdagavond stond in het teken van een ouderwetse dansavond, de zaterdagmiddag was voor de jeugd en op de zaterdagavond kon er flink worden gefeest met band Mama Mafia.

De zondagochtend en middag stonden wederom in het teken van de Trekker Trek. Op 3 banen vertoonden niet alleen standaard trekkers, maar ook sport trekkers hun ware krachten. Onder prima weersomstandigheden werd het uiterste gevergd van mens en machine. De organisatie had niets te klagen over de publieke belangstelling, dat was er in grote getalen.

De zondagochtend stond naast Trekker Trek ook in het teken van een prachtige oldtimertoertocht voor tractoren uit de bouwjaren tot circa 1970. Oude auto’s of motoren mochten ook meerijden. De organisatie had een mooie tocht uitgezet in de omgeving van Zelhem. De zondagavond werd afgesloten met de Perfect Showband.

Meer foto’s in ons fotoboek