Maanden lang hebben alle vrijwilligers, zowel voor als achter de schermen keihard gewerkt aan openluchtspel ‘Het geheim van Anna’. Maandag 20 juni werd de generale repetitie gespeeld in het openluchttheater van Lochem. Iedereen is er klaar voor. Het openluchtspel zal plaatsvinden op woensdag 22, vrijdag 24 en zaterdag 25 juni en zal om 20.00 uur van start gaan in het openluchttheater van Lochem.

Het openluchtspel gaat over de bejaarde makelaar Sijbrand, hij is niet al te gezond, en wordt verzorgd door Moeder Overste en een kloostermeisje, Anna. Maar wie krijgt zijn erfenis bij overlijden? Gaat de erfenis naar familie van Sijbrand, het klooster of zijn er nog anderen die kans maken? Hoofdrol speelt de oude staande klok in het huis van Sijbrand, deze klok heeft het zwaar te verduren en wordt regelmatig verhuisd. En wie weet eigenlijk wie de ouders van Anna zijn? Natuurlijk bemoeien de diverse dorpsbewoners zich ook overal mee. Ze hebben allen hun eigen mening over het doen en laten van Sijbrand en Anna.

Een mooi en sterk verhaal met zang, dans, muzikanten en nog veel meer. Kortom dit Openluchtspel belooft een spektakel te worden. Op 22, 24 en 25 juni 2022 is “Het geheim van Anna” te zien in het Lochemse openluchttheater.

Foto: Jan Arendsen