Active Living Orion heeft zaterdagavond ook de vierde wedstrijd van het seizoen gewonnen. Op bezoek bij Sliedrecht Sport werd er na een spannende wedstrijd met 2-3 gewonnen, zo schrijft REGIO8.

“Het was tot nu toe de moeilijkste overwinning, maar als we kijken naar alle teams die we hebben gehad en het team dat we zaterdag troffen is dat ook niet raar”, laat aanvoerder Stijn Held weten. “Ze zijn dit jaar weer wat beter geworden en helemaal in hun eigen hal is het gewoon een gevaarlijke ploeg.” De eerste set ging verloren, maar na een spannende tweede set, die Orion over de streep trok, werd er met een gelijke stand begonnen aan de derde set. “In de derde set waren we echt wel een stuk beter, de vierde set was weer spannend en die was weer voor hun”, aldus Held. “Ik denk dat het wel duidelijk werd in de vijfde set toen het er echt om ging dat wij toch wel wat jongens in het team hebben die dan net even wat extra’s kunnen doen.”

“Zelf de halve week ziek geweest en een aantal geblesseerden, dus ik ben allang blij dat we met elkaar voor elkaar hebben gebotst dat we toch die lastige ploeg hebben verslagen”, laat de aanvoerder weten. “Zo kunnen we met vertrouwen richting de topper van zaterdag.” De mannen van trainer Dirk Sparidans ontvangen directe concurrent Draisma Dynamo. “Dit is het eerste moment dat we gaan zien hoe we er voor staan”, aldus Held die Dynamo samen met Orion en Lycurgus als grootste titelfavorieten bestempeld. “Daar moeten we echt met veel lef tegen spelen en agressief zelf de overwinning gaan halen. Ik denk dat we in onze eigen hal zaterdagavond mooie dingen kunnen laten zien.”

Foto: REGIO8