Deze week bekrachtigden coöperatieve Rabobank directeur Susan Bruinsma en DRU Industriepark directeur Juliëtte Hofman een nieuwe partnershipovereenkomst. Het nieuwe partnership geeft invulling aan het versterken van de Achterhoek. De samenwerking tussen de organisaties wordt hiermee verlengd voor 2 jaar.

Samen werken aan een toekomstbestendige Achterhoek om te wonen, te werken en te leven. Dat is de basis van het partnerschap van Rabobank en DRU Industriepark. De Achterhoek is een broedplaats voor innovatieve bedrijven. De gezamenlijke uitdaging is dan ook om de aantrekkelijkheid van de Achterhoek qua vestigings- en investeringsklimaat te vergroten.

Rabobank draagt bij aan belangrijke regionale uitdagingen, zoals toekomstbestendig ondernemen en het behouden van talent voor de Achterhoek. Rabobank verheugt zich op de samenwerking: “DRU Industriepark biedt voor deze uitdagingen een prachtige plek met een rijke historie, waar ruimte is voor ontmoeten en ontwikkelen”, vertelt Susan Bruinsma. “Samen met DRU Industriepark willen we verder werken aan het uitbouwen van de mooie Geluksregio Achterhoek, waar het goed wonen en ondernemen is.”

© Foto: DRU Industriepark