Tot maandagochtend 31 juli 06.00 uur is de provinciale weg N332 tussen Lochem tot de A1 afgesloten voor verkeer. Industrieterrein Aalsvoort is te allen tijde bereikbaar via de ingestelde omleidingsroute.

Het industrieterrein Aalsvoort waar u het recycleplein vindt, is met de auto en de fiets alleen via de zuidzijde te bereiken. Volg de omleiding richting Lochem en ga via de brug over het Twentekanaal naar het industrieterrein Aalsvoort. Verkeer vanuit Lochem naar Deventer wordt omgeleid via Zutphen.
Verkeer vanuit Lochem naar de A1 richting het oosten wordt omgeleid via Goor naar de A1 en omgekeerd. De omleidingen worden met borden aangegeven.

Aannemer BAM Infra voert de werkzaamheden aan de weg uit. Met de BouwApp van de aannemer kan men op de hoogte blijven van de werkzaamheden, de planning en de te verwachten hinder. Deze app is gratis en eenvoudig te downloaden in de Appstore of GooglePlay onder ‘Bouwapp’. Deze app herkent u aan het symbool van een gele bouwhelm. Selecteer daar vervolgens ‘N346 Schakel Achterhoek – A1’. Voor actuele informatie over wegwerkzaamheden kan men ook terecht op de site Bereikbaargelderland.nl.

Kijk voor meer informatie op de website: gelderland.nl/N332 en gelderland.nl/N346. Voor aanvullende vragen kan men op werkdagen contact opnemen met het Provincieloket via 026 359 99 99 of per e-mail provincieloket@gelderland.nl.

© Foto: gemeente Lochem