Op donderdag 26 oktober organiseert Alzheimer Nederland een Speciale Editie van het Alzheimer Café en Trefpunt in Zutphen. Praat mee met radiopresentator Frank van der Lende en Happinez-hoofdredacteur Eveline Helmink over dementie.

Frank en Eveline delen hun persoonlijke ervaringen en gaan met elkaar en de zaal in gesprek. Wat betekent het als je moeder of vader de diagnose dementie krijgt? Welke invloed heeft de ziekte op je leven? Hoe deel je dit met vrienden of bekenden? Hoe ga je om met veranderingen? Deze en andere vragen komen aan bod.

Deze bijeenkomst is voor mensen met dementie, mantelzorgers en zorgprofessionals. Een ieder is welkom op de bijeenkomst op 26 oktober van 19:30 tot 22:00 uur bij De Buitensociëteit in Zutphen. Aanmelding voor deze speciale editie is noodzakelijk en kan via de website van Alzheimer Nederland of telefonisch via 033 3032502.

Vrijwilligers van Alzheimer Nederland afdeling Oost-Gelderland organiseren maandelijks, voor mensen met een vorm van dementie en hun naasten, Alzheimer Trefpunten en een Alzheimer Café in de regio.

© Foto: Alzheimer Nederland