Op zaterdagavond 25 september treedt singer songwriter-duo Tangarine op in de Koppelkerk in Bredevoort. De bekende eeneiige tweelingbroers Sander en Arnout Brinks treden op met muziek van hun laatste plaat Because of You.

Neem deel aan een appgroepje met de eeneiige tweeling Sander en Arnout Brinks, die zich op verschillende plekken bevinden, en je krijgt gewoonlijk tegelijkertijd twee exact gelijke antwoorden. Wonderlijk! Toch is in al die uniformiteit die zo gewoon is voor tweelingen een voorzichtige bres in geslagen. Ze zijn ‘uiteengevallen’, zonder uit elkaar te zijn gegaan.

Ze bedoelen te zeggen dat ze elk een eigen kant op zijn gegaan. En dat uit zich in de teksten van hun nieuwe, wat hardere en ook meer psychedelische album. De harmonie, die ze als zangers altijd uitstralen, is gehandhaafd, af en toe zelfs tegen een decor van scheurgitaar.

Voor de plaatopnames zijn de Brinks Bros wederom naar Calexico’s WaveLab Studio in Tucson, Arizona getogen. Ditmaal is het geen Calexicoproductie, zoals op voorganger There And Back uit 2016 maar hebben ze het zelf gedaan. Ook is de liveband ditmaal van de partij.

Het optreden begint om 20.30 uur. Kaarten zijn te koop via de website van de Koppelkerk.