Zaterdag was de tweede dag van het Huntenpop festival in Ulft. Huntenpop is inmiddels een populair muziekfestival in Nederland. Het festival staat bekend om zijn diverse line-up met verschillende muziekgenres, waaronder pop, rock, indie, en elektronische muziek. Naast de muzikale optredens biedt Huntenpop vaak ook andere activiteiten en entertainment, zoals foodtrucks, marktkraampjes en andere festiviteiten.

Huntenpop heeft door de jaren heen vele nationale en internationale artiesten verwelkomd, en het trekt jaarlijks duizenden bezoekers. De sfeer op het festival wordt vaak geprezen, omdat het een gezellige en ontspannen atmosfeer heeft waar mensen kunnen genieten van muziek en samenzijn. Dit jaar was er een aansprekende line-up met onder meer Di-Rect, Suzan en Freek, Son Mieux, Bökkers, Dewolf en vele andere acts.

Op de vrijdag is de toegang gratis middels kaarten die worden weggeven via huis-aan-huis bladen. De zaterdag is wel een betaalde dag en wordt al jaren op rij uitverkocht. De organisatie achter het festival kijkt terug op een geslaagd weekend.

© Foto: Gerrie Evers

Meer foto’s in ons fotoboek