Afgelopen zondag was de Keppelrun editie 2022. De deelnemers verschenen op deze zonnige dag aan de start in Hopog-Keppel waarna de verschillende afstanden gelopen konden worden. Jordy Kloet ui Doetinchem wist de 10 kilometer run in 33 minuten te halen. Luuk Nusselder uit Hummelo deed 16:17 over de 5 kilometer. Bij de dames won Sandra Wassink uit Meddo met 43:28 minuten bij de 10 kilometer en Sandra de Jonge uit Rozendaal met 19:56 minuten met een afstand van 5 kilometer.

De Keppelrun is een professioneel hardloopevenement voor jong en oud dat in het teken staat van sportiviteit, gezondheid en gezelligheid. Lopers kunnen elk jaar deelnemen aan 1, 5 of 10 kilometer en rennen door een fraai stukje Achterhoek, met start en finish in Hoog-Keppel. Enthousiast publiek en muziek staan op hotspots langs de route en bij de finish word je aangemoedigd en warm onthaald. Naast een unieke medaille zijn er ook een paar leuke extraatjes voor alle deelnemers.

De Keppelrun wil naast de organisatie van een gezellige hardloopwedstrijd ook bijdragen aan een gezonde leefstijl. Daarom stimuleert de Keppelrun kinderen en volwassenen om te bewegen en draagt op die manier bij aan gezondheid en welzijn.

Foto: John Hattink

Meer foto’s in ons fotoboek