Danny Verbeek verlaat De Graafschap om terug te keren bij zijn oude club FC Den Bosch. De geboren Bosschenaar had in Doetinchem nog een doorlopend contract tot de zomer van 2023.

“Hij gaf onlangs bij me aan dat hij graag terug zou keren bij Den Bosch en wij zijn er mede daarom van overtuigd dat dat deze oplossing voor zowel Danny als voor De Graafschap het beste is”, laat technisch manager Peter Bijvelds van De Graafschap weten. Hij wijst op het blessureleed waar Verbeek mee kampte, waardoor hij dit seizoen geen vaste basisplaats wist te bemachtigen: “Daarnaast is er de afgelopen seizoenen niet uitgekomen wat wij en Danny ervan verwacht hadden.”

De Graafschap pikte Verbeek in de zomer van 2020 op bij FC Den Bosch, waar hij een van de sterspelers was. In totaal speelde de aanvallende middenvelder 51 wedstrijden voor de Doetinchemmers. “Ik heb ervan genoten om op De Vijverberg te spelen”, aldus Verbeek, die ook nog uitkwam voor Standard Luik, NAC Breda en FC Utrecht. “Ik wens alle Superboeren heel veel succes en we gaan elkaar snel weer tegenkomen.”

Foto: De Graafschap Media

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met streekomroep REGIO8