De oogst van Nederlandse appels en peren is in volle gang en dat laten hardfruittelers niet zomaar voorbij gaan. Ook Fruitbedrijf Horstink in Rha stelt zijn deuren open voor het publiek.

Tijdens De Fruitigste Hardfruitdagen in september staat het Nederlands hardfruit in de spotlights. Tientallen bedrijven op verschillende locaties in het land openen hun deuren. Bezoekers komen er alles te weten over de diverse fruitsoorten en kunnen met eigen ogen zien hoe de ondernemers alles in het werk stellen om een gezond, veilig en superlekker product te maken. De Fruitigste Dagen is een initiatief van platform De Fruitigste, dat de meerwaarde van Nederlands fruit en de Nederlandse fruittelers onder de aandacht brengt bij de consument.

Ook Fruitbedrijf Horstink in Rha/Steenderen opent haar deuren tijdens De Fruitigste Hardfruitdagen. Op het bedrijf worden appels, peren, pruimen, kersen en aardbeien geteeld. Bezoekers zijn welkom op zaterdag en zondag 3 & 4 en 17 & 18 september tussen 10 uur en 16 uur.

Foto: Fruitbedrijf Horstink